fredag 12. september 2008

Bud - Gossen lørdag kl 16


Til morgendagens lokaloppgjør ute i fiskeværet Bud stiller vi med følgende spillere : Magnus,Odd.kr,Kåre Øyvind,Ole Albert,Perathapan,Sivert,Sturle,Ståle,Jaime,Sølve,Emil,Tormod,Ivar,Even og Aleksandre. Freddy er kanskje med. Lars Inge har kommet hjem,men har nå dratt til Stavanger. Sveinung er fortsatt på ferie,Roger er ute med skade etter forrige kamp. Trond skal feire 25 årsdagen til dama.

Med seier imorgen vil mye være gjort iforhold til å holde plassen i 4.div. Da kan vi slippe oss mer løs de neste kampene. Oppgjørene ute i havgapet pleier å være innholdsrike med tøffe og mange dueller,så vi forventer ett høyt trykk imrg,der begge lagene kjemper om de få poengene som er igjen i serien. Bud er heller ikkje kjent for å spare på kruttet i duellene,og etter en rask titt i kamprapportene ser jeg at Bud står oppført med hele 30 gule og 3 røde kort hittil i sesongen. Andre Fiskaa og Ole M. Frisnes med 6 gule kort hver og Marius Selnak med 4 gule og 1 rødt. Dette er nok det laget som ligger nederst på fair-play listen ,tipper vi ligger i toppen :)

Avreise fra Aukra ferjekai kl 14.00. Det er ca 40 min kjøring ifra Hollingen til Bud Stadion.

Krambua har imorgen 30% rabatt på Umbro produkter,vet det er endel spillere på laget som hvertfall skulla hatt nye sko :) så løp og kjøp!!
Ps! Legg merke til Bud`s nye kunstgressbane som er lagt på grusbanen og den fine og fantasktiske øya oppe til venstre.

Ingen kommentarer: