fredag 4. juli 2008

Stort frafall førte til stortap i Sunndalen

Etter å ha fått mange frafall utover lørdagen var det lenge snakk om å prøve å flytte kampen nok engang,men etter mange telefoner frem og tilbake greide vi tilslutt å stille med følgende 12 spillere: Frank,Øyvind,Roger,Kjetil,Trond,Aleksandre,Predabhen,Even,Lars Inge og Sivert. Vi fekk også med oss brødrene Tore og Øystein Hukkelberg,en stor takk for at de stilte opp på kort varsel!
Sunndalen sjokkopner og skorer 1 min ut i kampen,og etter 20 min står det hele 7-0!! Etter en kort vannpause får gossingene samlet seg og lagt ny slagplan. Dette fører til at Lars Inge i det 38 min skorer gossingenes eneste mål i kampen,da han vender opp med mann i rygg og skyter fra død vinkel rett i motsatt kryss!! Vistnok årets mål oppe i Sunndalen,og sent i kveld går det rykter om at man enda kan høre ekko etter jubelbrølet til ben j. oppe i fjellene..
I 2.omg får sunndalingene enda 4 mål,så sluttresultatet ble tilslutt 11-1.
Da tar vi sommerferie på 9.plass med 12 poeng på 12 kamper,hele 18-50 i målforskjell.
Neste kamp er lørdag 9.august kl 1600 borte mot Midsund.
nå førstkommende mandag 7.juli kl 20 tar vi et sosialt møte på hotella der vi får pizza og brus,og evaluerer vårseongen og legger planer for sommeren og høsten.
Vel møtt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Perathapan (pred) :P