onsdag 2. juli 2008

Gossen - Gry/Ak2 0-2

Gossen tapte ikvel 0-2 mot et rutinert og teknisk godt Ak-lag.
Gossen stilte med følgende 11 fra start: Trond,Jaime-Sveinung-Kjetil-Kåre,Sivert-Sølve-Sturle-Tormod,Ivar Andre og Ståle. Alle på benken fekk spilletid,disse var Frank,Magnus,Aleksandre og Ivar.
1.omg har vi 2-3 målsjanser,den største da Tormod header på mål,Sølve får såvidt tak i ballen og styrt den mot mål,men ballen blir reddet akkurat på streken. Ståle får seg en strekk ganske tidlig og må av,inn kommer Ivar inn på topp. På slutten av 1.omg slurver vi endel i overgangene og kontringene,så vi blir hardt presset,men rir det hele av til 0-0.
Gry/Ak2 spiller ball og kommer til mange sjanser,bl.a bommer de på opent mål etter ett innlegg. De har ikkje så mye løpskraft i laget,men i denne situasjonen er det vi som kommer på etterskudd.
0-1 kommer etter ca 15 min,langt ifra deres største sjanse,men mål ble det da Rune Sundsøy demper ballen på 20 m og plasserer ballen til side for keeper mellom våre 2 midtstoppere. Sivert må ut etter å ha skadet kneet i en duell.
I det 80 min legger vi Sølve fram og Kåre opp på midtbanen og spiller kun med 3 forsvarere. Vi har sjanser,bl.a Jaime og Sturle har 2 gode skuddforsøk som ender i corner,men den største sjansen fekk Tormod da han etter ett innlegg ifra Sivert skyter midt på keeper. Målene uteblir,og istedet er det AK anført av en sprudlende Gøran Sandøy som tar ett raid fremover vår høyre side,runder 2 mann og dunker ballen imål på ekte Gøran vis. En flott enkeltmannsprestasjon av Øyamafiaspilleren som har til vane å score fine mål på Riksfjord Stadion.
Positivt at Rune og Gøran holder formen og putter mål,dette lover godt for Øyamafian til vinteren. Imens må vi nå vinne flere bortekamper for å ta igjen de tapene vi har hatt på hjemmebane. Vår første sjanse får vi allerede på fredag da vi skal møte Sunndal2.

Ingen kommentarer: