tirsdag 19. februar 2008

Kampreferat ifra siste runde

Gossen Futsal-Sentrum Futsal Bergen 12-4
Sentrum som låg nederst på tabellen hadde ikkje innbytter i denne kampen og vi viste på forhånd at dette ville bli en enkel kamp,noe det også ble. Allerede etter 2 min scorer Jørgen sitt første mål for dagen,og han scoret like godt hattrick før 7 min var gått. Lars Inge putter på til 4-0. 2 min før pause får vi vårt 5 akkumulerte frispark og dermed straffe fra 10 meteren. Jørgen klinker kula like godt rett i krysset,som han gjorde det mot Bergenhus.En fin skoring! Sturle scorer sitt første like før pause. 6-0 til pause var ett meget godt resultat. Vi ble enig om å prøve å holde nullen bakover,men allerede 1 min ut i 2.omg scorer Sentrum. Dette skulle vise seg å bli en enda mer målrik omgang. I det 18 min skorer Sturle,Sølve i det 20 min, før Sentrum reduserer til 8-2. Så skorer lars Inge 2 kjappe mål fra kloss hold,og Sentrum får enda engang veldig lett putte på sitt mål nr 3. Ståle setter sin første for dagen og deretter Sturle sin tredje og Sentrum fastsetter sluttresultatet til 12-4 i sluttsekundene. En kamp gjerne kunna spart litt mer krefter,men sånt er ikkje lett når målsjansene kommer på løpende bånd. Turneringens mest målrike kamp var avgjort.
Gossen Futsal - Sogn Futsal 7-1
Sogn kom i 2005 på 2.plass i NM.
De var tidligere i turneringen svært uheldig med sine kamper. De tapte mange av sine kamper knepent. Mot oss hadde de ikkje innbyttere,men dette var deres første kamp for dagen,så det utgjor vel ikkje så mye,Sogn starter faktisk med et ganske høyt tempo. Det går hele 7 min før vi får det viktige 1-0 målet,Jørgen er frempå og setter ballen kontant imål. Kampen bølger frem og tilbake. 3 min før pause får Sogn en 300% sjanse, som Kjell Inge kalte det,men Kjell Inge alias Larry Loongboon redder mesterlig...men 1 minutt senere skorer Sogn. Jørgen har en sjanse like før slutt,men det blir Sølve som skorer det viktige 2-1 målet sekunder før pause.
I 2 omg starter jørgen med 2 ganske kjappe mål,der han runder en forsvarer og alene med keeper setter ballen i mål. I det 23 min får vi vårt femte akkumulerte frispark i kampen og dermed får vi straffespark fra 10 meteren. Jørgen smeller ballen imål lavt til høgre.
Jørgen skorer igjen 3 min senere før sølve skorer kampens siste til 7-1. Målmaskinen Jørgen har skoret 9 mål på 2 kamper. Ikkje mange som kan kopiere han på det! Fantastisk bra!
Vi var nå på god vei til Play-Off og trengte bare 2 seier på de 3 neste kampene..
Gossen Futsal - Hajduk Futsal 2-2
Hajduk ble grunnlagt av Robert Hisdal i 1996, har en god stor stall med meget stor rutine. De vant NM i Futsal i 2005 og 2006. Scandinavian inndoor mestere i 2005 og vart maratonmester i 2006. De har ialt vunnet 36 trofeer!! Jan Ove Wiik ifra Molde er en av de beste på dette laget.
Hajduk møter oss i sin første kamp for dagen,og starter med ett veldig agressivt press og ett vanvittig høgt tempo. Etter 1 min somler Gossen det til i forsvaret og nevnte Jan Owe Wiik snapper ballen og kommer alene mot vår keeper og skorer. Ett minutt senere er Hajduk nok engang frempå,men kun stang-stang som mange ser inne,men vi er heldige. Etter dette roer det seg litt,Sølve og Lars Inge har ett par sjanser og i det 8 min skorer Kåre Øyvind til 1-1. Vi får 2 sjanser til men ballen vil ikkje i mål. 3 min før pause dundrer Hajduk ett frispark fra klos hold rett i skrittet til Kjell Inge og han blir liggende. Roy viser her sine medisinske evner,og Kjell Inge er like god. All ære til Roy! Like før pause har vi 3 sjanser,men d blir 1-1 til pause.
I det 23 min kommer Wiik alene med Kjell Inge,men han redder oss nok engang. 1 min senere er Jørgen alene med keeper,og i sånne situasjoner gjør han aldri feil, og setter ballen mellom beina på han og imål. Vi leder 2-1. Nå tar Hajduk ut keeper og setter innpå en ekstra utespiller,Wiik går imål. Begge lagene får hver sin store sjanse..men etterhvert får de ett vanvittig press på oss,vi ligg med alle mann på egen halvdel. Spenninger er til å ta og føle på,utlignigen ligger i luften..og 2 min før slutt skjer det,Hajduk er heldige,for på en merkelig måte går ballen imål ifra spiss vinkel,via en Gossespiller og mellom beina på keeper.Hajduk er kjent for å ha flaks i slike situasjoner.Ingen er fornøyd med uavgjort i denne kampen,men 2-2 blir og var vel ett rettferdig resultat.
Jeg er imponert over Jan Ove Wiik i denne kampen,som viser stor fart og fotballforståelse. Hajduk kan takke han for uavgjort mot oss.
Gossen Futsal - Fyllingsdalen Futsal 0-4
Melkesyra begynner virkelig å røyne på, Vi viste at dette ble en tøff kamp. 0-0 sto lenge,men altfor ofte kom de i flertall mot vårt mål og to mål hver av Kim Bøyum og Stig Hopsdal, pluss en fantastisk defensiv jobb av gultrøyene, drepte i realiteten alt playoffhåp for oss. Vi har endel sjanser,men vi mister troen på egne ferdigheter,og skorer ikkje der vi har skoret tidligere. Lars Inge drar på seg sitt 2 gule kort i turneringen og må dermed stå over neste kamp. En meget god kamp av Fyllingsdalen der tidligere MFK spiller Steinar Guvåg viser egen klasse. Han har en sjelden god innendørsteknikk, balanse og er en flott lagspiller. Kanskje norges beste futsal spiller. Vi ønsker han og laget lykke til i sluttspillet.
Gossen Futsal - Høyanger Futsal 3-10
Før denne kampen var vi utslått og resultatet seier vel det meste om vår holdning i denne kampen. 1 innbytter i 1. omg og ingen i 2. omg da Kjell Inge måtte av banen pga skade. Ståle går imål. Høyanger får mange lettkjøpte mål. Vi hadde nok slått dette laget om vi var nødt,men det var ingen grunn til å ødelegge helsa og kvelden. Ståle skorer 2,og sølve 1 mål. Tror samtlige av våre spillere hadde krampe i denne kampen.

Vil spesielt fremheve prestasjonen til Gossen,Nidaros og Vega som måtte spille 5 og 6 kamper på en dag de 2 helgene vi spilte. En utrolig prestasjon av de 2 trønder lagene å bli nr 1 og 2.
Det er også verdt å registrere Gossen sine resultater siste dag: 12-4, 7-1, 2-2, 0-4, 3-10. Resultatene gikk ikke akkurat oppover. Bergenhus vant også hele 7-1 over oss i vår sjette kamp i forrige runde. .Det viser med all tydlighet at 7 mann (2 innbyttere) er altfor lite i dette sirkuset. Planen var å ta med Robin og Simen,men da de måtte takke for seg pga skade og jobb så vil vi takke Jørgen for at han på under 1 dags varsel ble med oss til Bergen. Vi har en stall på 17 mann men savner entusiasme blant enkelte. Det bør være mulig å kunne stille med 9 mann til slike turneringer. Men vi har lært,og vil helt sikkert komme sterkere tilbake ved en senere anledning. Vi takker alle lagene for en fin kvalifisering med mange gode kamper. Kanskje våre stier endag krysses i fremtiden. Arrividerci!