mandag 18. februar 2008

Dramatikk til siste spark i avd vest

Nidaros, Vega, Bergenhus og Fyllingsdalen kapret de fire viktige sluttspillplassene i avdelingen. Og for en dramatikk, helt fra første til siste spark i helgens runde var det uhyre spennende, etter at vi tapte mot fyllingsdalen i vår fjerde kamp,var det fem lag som kjempet innbitt om å komme på topp fire. Vega sikret sin plass i sluttspillet ved å slå Høyanger 3-1 i sin siste kamp, mens avdelingsvinner Nidaros allerede var sikret sin plass foran den avsluttende kampen mot Fyllingsdalen, etter å ha nedsablet Knarvik hele 7-0.. Bergenhus kunne puste lettet ut etter at de ”bare” tapte 3-1 mot Hajduk, som igjen var avhengig av at Nidaros slo Fyllingsdalen i avdelingens siste kamp.
Nidaros mot Fyllingsdalen går inn i historien som en av de mest dramatiske, spennende og nervepirrende kampene i norsk futsalhistorie. Ikke bare var dette helt avgjørende for Fyllingsdalen, men også Hajduk, de ville ta den siste plassen dersom Fyllingen ikke tok poeng mot Nidaros. Nidaros på sin side ville ta avdelingseieren foran nesen på Vega med minst uavgjort. En thriller av en kamp.
På tribunen var det en fantastisk stemming, hvor tilhengere av både Fyllingsdalen, Vega, Hajduk og Nidaros var godt representert. Kampen åpnet forrykende sett med Fyllingsdalens øyne, og de kjørte 1.omgang fullstendig, ledet 2-0 til pause og Nidaros virket kjørte. På tribunen sitter lagleder for Hajduk Robert Hisdal og henger med hodet sammen med sine spillere, målet virker så fjernt. I andre omgang velger Nidaros å satse alt ved å ta ut keeper og sette inn en utespiller, suksess nesten umiddelbart, de reduserer to ganger og Hajdukleiren øyner håp. Total vantro og stillhet i Fyllingsdalleiren. En tabbe av Nidaros sin ”flygekeeper” og 3-2 til Fyllingsdalen, Nidaros svarer nesten umiddelbart 3-3. På tampen har Nidaros flere avslutninger som halve tribunen ser i mål, men Fyllingsdalen drar det hele tilslutt i land til ett viktig 3-3 resultat. Antiklimaks for Hajduk, fantastiske jubelscener for Fyllingsdalen.

Sluttspillet skal sannsynligvis spilles i Nordneshallen lørdag 1. mars. Kampene vil bli spilt i enkel serie hvor nr 1 og 2 får plass i neste års eliteserie i futsal. Nr 3 må spille playoff kamp mot nr 6 i Øst og nr 2 i Sør for å få plass i eliteserien.

Gossen Futsal ønsker alle lykke til i sluttspill\ play-off

Ingen kommentarer: