Det ble som vi hadde fryktet på forhånd,stallen vår ble for tynn besatt med kun 7 mann.
Når vi i tillegg får 1 mann ut med skade i kamp nr.2 og 1 mann som møtte veggen i kamp nr.3, ble det tungt for de siste 5 spillerne.

Kjell Inge Viddal
Sturle Starheim,Daniel Pedersen,Yngve Kruse
Sølve Starheim,Rune Sundsøy og David Monkan

Gossen Futsal - Pumas 2-4 (1-2)
Pumas fekk en pangstart da de allerede etter ett par minutter får gå i ledelsen med stang inn,men Gossen kvitterer kjapt tilbake etter ett godt skudd fra David som fekk vendt opp og satt inn 1-1.
1.omg var fartsfylt og jevn med sjanser til begge lag. Pumas fekk inn 2-1 før pause og var i førersetet.
Vi kom til sjanser også i 2.omg,men Pumas var bedre foran mål idag og fekk inn både 3 og 1-4 før David reduserer til 2-4.
En jevn kamp spillemessig,men Pumas lyktes bedre en oss foran mål,i tillegg fekk de inn en ny keeper til denne kampen som stod meget godt.
Kjell Inge hadde også noen fine redninger i 2.omg.
Mål: David 2

Gossen Futsal - Tempe 1-3 (1-2)
Gossen med god start på kampen da br.starheim kombinerte fint inne foran boksen og Sturle med tunnel på keeper til 1-0.
Gossen hadde flere gode sjanser til å øke ledelsen og var bedre spillemessig.
Yngve fekk i denne kampen lyskestrekk og måtte etterhvert gi seg,dermed hadde vi kun 1 innbytter resten av kampen.
Tempe utligner på corner etter ett hardt skudd inn i feltet og en umarkert Tempespiller styrer ballen i mål,og 4 sek før pause gjekk de opp til 1-2 nok engang på en kjapp corner der vi ikke hang med 1 mot 1.
Vi maler på med sjanser og frustrasjonen brer seg litt når vi ikke setter sjansene. Tempe låg lavt og spilte godt på sin ledelse,og det ble ikke bedre for oss da de kontret inn 1-3. Det blir tyngre å følge etter med spillere når vi gjekk i angrep,så kampen ebbet tilslutt ut med 1-3 tap.
En kamp jeg syns vi er det beste laget i 1.omg,jevnere i 2.omg,men vi gjør noen små feil som vi blir straffet for.
Mål: Sturle

Gossen Futsal - Orkanger 3-1
Ett oppspill blir flikket av Rune videre til Sturle som setter inn 1-0 med ett skudd nede ved stolpen.
Rune begynner å merke kjøret og har lite spilletid. I praksis betyr det at vi nå står igjen med 5 mann. Men vi spiller klokt og sparer endel krefter på å ligge lavt og ri på ledelsen. Daniel øker ledelsen til 2-0 på en kontring etter at David slo han fri på nesten blankt mål.
Orkanger fekk inn en redusering,men husker ikke helt i skrivende stund når det skjedde i kampen.
David Monkan smeller til på vanlig vis og setter punktum med 3-1.
Vi har god kontroll på kampen og spilte etetr 1-o skoringen taktisk klokt med lavt press.
Mål: Sturle,Daniel og David

Gossen Futsal - Trondheim Futsal 2-7 (1-4)
Tunge bein gjør seg klare til å møte artistgalleriet som har 11 strake seiere på rad. De stilte med sitt vanlige samspilte rutinerte mannskap. I tillegg hadde de med seg de unge og lovende Gjermund Åsen(RBK og på utlån til Ranheim) og Kristoffer Løkeberg (Ranheim og tidligere Sheffild United).
Med kun 5 mann på banen ble det tungt,selv om Rune tok seg ett par minutter for Sølve midtvegs i kampen.
Vi legger oss lavt i håp om å holde buret rent og få de frustrerte,men det viste seg tidlig at de hadde mer krutt i beina en vi. De får tidlig inn 0-1 og 0-2,det gjør at vi prøver oss mer fremover på banen. Vi kommer til avslutninger,gode avslutninger,men deres keeper var meget god og tok det vi kaller 100 % sjanser på rekke og rad. Det var aldri tvil hvor seieren ville gå selv om David reduserte til 1-3 med en kanon opp i nettaket. 1-4 vart det til pause.
Det ble mye hawaiispill på oss i denne kampen,vi kunne selvsagt lagt oss helt bakpå hele kampen og rid inn ett 0-4 tap,men det skal jo også være gøy å spille futsal. Vi kommer satser fremover når sjansen byr seg og kommer til sjanser vi normalt skorer på,men Trondheims keeperveteran imponerte oss. David får likevel inn sitt og Gossens 2.mål i kampen da han reduserer med nok en kanon fra kanten og opp i nettaket.
Det ble tilslutt sesongens største tap og det mot den imponerende serielederen. Det hadde vært gøy å stilt vårt beste lag mot dette laget,tror det hadde blitt en jevn affære. Men når vi stort sett hele kampen kun har 5 mann i stallen, og ett så tett kampprogram i beina fra før,gjekk det som det måtte gå,og det kunne gått verre for Kjell Inge stod her sin beste kamp for dagen med mange flotte redninger av god gammel klasse :)

Vi står nå med 12 poeng på 8 kamper. Play Off plassen røk nok med helgens dårlige resultat. Nå blir kampen dreiende om å komme inn blant topp 7 så vi får med oss det gjeveste sluttspillet,så får vi bare håpe på at flest mulig av de lagene vi har slått kommer med i topp 7,da drar vi med oss poengene fra de kampene inn i det sluttspillet.

Neste spillhelg er om 2 uker,lør 28.jan i Leangen Plasthall og søn 29.jan i Leangenhallen.
Da forventer vi at flere av spillerne som ikke var tilgjengelig i helga stiller.