lørdag 3. desember 2011

Første spillhelg unnagjort

Bildetekst: Bak fra venstre: Kjell Inge Viddal,Sturle Starheim,Sølve Starheim,Trond Andersen,Yngve Kruse,Ola Bø Nyland.
Foran: Ildsjel og oppmann Asbjørn Skarshaug,Daniel Pedersen,Asbjørn Strand og Kristoffer Hildrestrand.

Det ble en godkjent runde for Gossen Futsal som idag seriedebutterte i årets 1.div og vant 3 av sine 4 kamper.

Gossen Futsal - Møllenberg 4-0 (0-0)

Gossen startet rolig og fekk etterhvert samkjørt laget,0-0 til pause ble etterhvert en målrik 2.omg. Gossen hadde full kontroll etter 1-0 skoringen,og da Møllenberg flyttet laget høyere på banen på jakt etter mål,åpnet det rom for Gossen som puttet 3 til.
Målskorere var: Kristoffer,Daniel,Asbjørn og Trond.

Gossen Futsal - Jonsborg 2-4 (0-1)

Jonsborg fekk en tidlig ledelse som det holdt lenge på. De spilte taktisk og la seg i forsvar. Gossen gjekk opp i høyt press og det ga uttelling med en utligning av Sølve som kjippet ballen elegant over keeper etter en lekker tunnel på bakerste spiller. Flott skoring!
Jonsborg hadde gode tekniske spillere og ga oss kamp. De fekk ganske heldig gå opp i 1-2 og 1-3 og kampen føltes punktert. Men kampen fekk litt gnist igjen når vi reduserte ved Trond. Vi jager utlingning i sluttsekundene,men istedet kontrer Jonsborg inn 2-4. En jevn kamp som kunne bikket andre vegen.

Gossen Futsal - Othilienborg 2-0 (1-0)

Gossen hadde god kontroll på kampen,og nøyde seg med 2 skoringer signert Kristoffer og Daniel.

Buvik - Gossen Futsal 1-3 (0-1)

Buvik hadde gode tekniske spillere og var gode på å utfordere oss 1 mot 1. Men vi jobbet godt kollektivt og hadde en god arbeidsmoral mot ett lag som var tippet på topp 6. Daniel stod for omgangens eineste mål da han alene med keeper etter soloraid slår tunnel på keeper og imål.
I 2.omg kombinerer Starheimene fint på kant,Sølve drar tunnel nede ved dødlinja og slår 45 til Sturle på blank kasse til 2-0.
3-0 kommer ved Asbjørn etter en frekk finte som han hadde lært av selveste Løkhaug.