fredag 25. november 2011

Preview 1.div 2011/12

Seriestart i ligaen i morgen kl 09.45 da Tempe møter Fenris.
Gossen Futsal starter først i runde 2 som går neste helg(3.des). Det ligger an til en knallhard sesong for Gossen Futsal. Ikke bare har trønderlagene forsterket seg,men det har kommet til nye lag som ifølge sikre kilder holder ett ekstremt høyt nivå.
Vi tar ett råtips og tipper tabellen etter endt sesong.


Har vært i Play Off 2 av 2 ganger,og det ryktes at iår prioriterer spillerne futsal. På papiret det sterkeste laget, som består seg i spillere fra Rosenborg og Ranheim.
Lagets primusmotor Vikestad blir også mere med iår,en av seriens beste spillere. Ett lag som kunne ha hevdet seg godt i Eliteserien.

2. Freidig

Laget hadde en svak start i forrige sesong,men var det beste laget i slutten av sesongen. Har fått inn Strindheims keeper i laget,i tillegg ser det ut til at de får med Thomas Rønning i år også. Fjorårets beste spiller i serien Håkon Hjelle er bakspiller og er vanskelig å stoppe når han setter fart.

3. Tempe

En av årets nykommere,men laget har likevel en god samspilt stamme som har spilt mye futsal og gjort det godt i mange turneringer. Har gode enkeltspillere,spanioler som har spilt i toppen av Spansk Futsalliga,har kanskje ligaens beste keeper og er ekstremt samspilte.


Med Kai Bardal bak spakene vil nok dette laget bli vanskelig å ta poeng mot. Kanskje seriens mest defansive lag som består seg av spillere fra 3.div laget Kvikk som har gjort det godt iår. Vant nylig en futsalturnering i Trondheim. Har samme spillestil som Vega 1 som vi har møtt tidligere. Kontringssterkt.


Ett lag med ambisjoner om Eliteseriespill. Unner dem en plass der,men Pumas har mistet noen viktige spillere som kunne vært nok til at laget hadde lyktest iår. Har likevel fått inn noen forsterkninger som kan heve laget.
Pumas har hatt en god oppkjøring med vekslende hell,men har bl.a vært i finalen i IFS og slått Nidaros i treningskamp. Det har vært mye nesten,og med små justeringer kan laget fort kjempe om Play Off plass. Har en meget fin hjemmeside som er godt oppdadert av lagets primusmotor Simen Strugstad.

6. Buvik Futsal

En av årets nykommere. På fotballbanen rykket laget opp til 2.div iår,en samspilt gjeng som fort kan slå til i Futsalligaen. Men manglende futsalerfaring gjør nok at de ikke når helt opp iår.


Gossen Futsal er eineste laget fra Møre og Romsdal. Vi sliter litt med å få samkjørt ett lag,da det er vanskelig å stille det samme laget til hver runde,men vi prøver å holde oss til en så liten stall som mulig. Har gode enkeltspillere tilgjengelig som Trond Andersen,Thomas Mork og keeper Kjell Inge Viddal og kan slå alle lagene på gode dager. Vi har ligaens tøffeste oppsett og spiller 4 kamper på 5 timer noe som går til vår disfavør.


Otta overrasket mange ifjor og havnet tilslutt på plassen bak oss. Det tror vi de gjør iår også. Har en av seriens beste keepere og begynner å bli en samspilt gjeng. Har gjort det brukbart i turneringene de har vært med hittil iår.

9. Orkanger Futsal

Nykommer som har signert tidligere Fenris sin storskorer Stokkan. Inneholder også endel kvaliteter som, Nidaros skrev ,etter at de slo nykommerne i en treningskamp.

10. Jonsburg

Ett lag vi ikke vet så mye om, men ifølge Pumas nettsider kan det være endel yngre spillere som står bak dette navnet. Bl.a RBK2 spillere med god defansiv struktur.


Vi tror Tiller 1 vil klare seg i årets Eliteserie. Tiller 2 tror vi derimot blir ett reservelag som vil slite mot de beste lagene. Men de kan likevel hevde seg godt de gangene de får med seg spillere fra 1.laget.


Har nye spillere hvert år,så det er umulig å si hva dette laget kan hoste opp.. Men de har manglet det lille ekstra som gjør de til ett topplag. De greide uavgjort mot oss i vår siste seriekamp og kan overraske motstanderne med en kjapp og kontringssterk spillestil.

13. Møllenberg

Har forsterket laget fra ifjor med Aequitas spillerne som ble igjen i Trondheim. Men vi tror ikke dette er nok til at laget hevder seg høyere opp på tabellen. Men det gjenstår å se,vi serieåpner mot dette laget lør 3.des kl 12.00.

14. Fenris

Har mistet mannen som skoret alle målene. Hva har de da igjen? En meget god sisteskanse i Kristin Nilsen. I tillegg kan enkelte andre blomstre i Stokkan sitt fravær.
Men vi tror dessverre det blir jumboplass for en ellers trivelig Fenrisgjeng.


Både Trondheim Futsal og Pumas har lagt ut sine tabelltips og begge lagene har konkludert med at Gossen Futsal ender på 7.plass i innledningen..
Topp 7 går videre til sluttspillet der de 2 beste lagene går videre til Play Off.

Ingen kommentarer: