lørdag 26. mars 2011

Kampen om opprykket


Play Off er sparket igang og alle lagene har spilt 2 kamper på fredagskveld.
Lagene fra vår avd.midt,nå i pulje 2, er det Tiller som har imponert med 2 seiere,slo hardtsatsende Nordpolen i sin første kamp 1-2 og byrival Trondheim hele 6-2. med 1 seier til vil Tiller være sikkret Play Off sluttspill.
Trondheim har tapt begge sine med store siffre,men er det virkelig Alexander Lund Hansen som står i mål? Han var hvertfall oppsatt i stallen som i år er mye større en ifjor,men det er ikke alltid kvantitet er en vinner.
Oslo City spiller også i pulje 2 og har imponert med god futsal offansivt og har iår også skjerpet spillet defansivt,enn så lenge. Er nok det laget som har imponert mest på parketten hittil i Play Off,som ifjor etter første dag. Men vil de iår kollapse som ifjor?
I pulje 1 er det jumbostemplede Søgne,som ble nr.2 i avd.sør som leder gruppa med 2 seiere og på bedre målforskjell en Flamuri som også har vunnet begge sine.
En av favorittene Nesjar har gått på 2 uavgjort,der de i kampen mot Nordpolen mistet seieren 2 sekunder før slutt,som de gjorde det i Play Off i 2009 da de mistet seieren 0.7 sek før slutt mot Lillehammer og som førte til at Lillehammer kunne rykke opp til Eliten og ikke Gossen.
Men ingenting er avgjort,3 kamper skal spilles,2 idag og 1 søndaag formiddag.
Vil Trondheim heve seg?
Har Tiller spilt over evne og går på en smell som Pumas gjorde i fjor?
Når kollapser Oslo City?
Er Frigg fortsatt digg etter Play Off?


Lørdag kl 10.00 spiller Trondheim mot Nesjar,men Tiller møter Oslo City til toppkamp!

Vi ønsker begge bylagene fra Trondheim lykke til,og oppfordrer alle futsalinntrisserte å ta turen til Ekeberghallen der det også idag går siste runde i Eliteserien.

Ingen kommentarer: