søndag 5. desember 2010

3.plass i kameratcup




Vi stilte med en liten tropp,som igjen ble redusert til kun 5 mann i sluttspillet da en mann måtte på julebord. Kristoffer Nilsen,Simen Nerbøvik,Daniel Pedersen,Odd Kr. Myrvang,Sturle og Sølve Starheim.

Gossen Futsal - KF United 4-0
Gossen Futsal - Sexy Fusbal 4-0
Gossen Futsal - La Boca Futsal 12-0
Gossen Futsal - Partyboys 6-2 (1/8-dels finale)
Gossen Futsal - Ustabil 2-1 (kvartfinale)
Gossen Futsal - Vestnes Futsal 2-4 (semifinale)
Vestnes Futsal - El Equipo Tecnico 4-1 (finale)

Gruppespillet var en grei gjennomkjøring,masse mål og null baklengs. Det løsnet skikkelig i siste kampen med ett målkalas,12 mål på 12 min er bra! Kristoffer startet showet på ett straffespark.
I første sluttspillkamp møtte vi Partyboys. Selv om det i denne kampen var uavgjort 1-1 tidlig i kampen var det ingen tvil hvor seieren ville gå.
Bildetekst: Daniel her i aksjon mot Ustabil.

I kvartfinalen var det Ustabil som var motstander,ett lag bestående av unge elnesvågspillere. Vi går greit opp i ledelse 2-0,men ett mål i mot i sluttminuttene gjorde denne kampen mer spennende en nødvendig.
Semifinalen ventet Vestnes Futsal. Vi får noen rotmål imot i starten,bl.a ett selvmål, som gjør at vi ligger under 2-0. En skoring av Simen til 2-1 ga spenning i kampen. Vi hadde sjansene,3 alene med keeper situasjoner og gode skudd fra kant,men en god keeper hindret mål.
Kampen ender 4-2,en forholdsvis jevn match,men pga at vi er for slitne og ikke tar returløpene taper vi kampen.

Med ingen innbyttere i sluttspillet ser vi det som en god prestasjon å komme oss til semien og 3.plass. Vi skoret hele 30 mål og slapp inn 7,alle våre spillere tegnet seg på skoringslisten og Sølve tok toppskorertittelen i turneringen med hele 17 mål,og Bryns nettside melder at dette trolig er mestskorende gjennom tidene.
Dette er den første lokale innendørsturneringen vi har vært med i hvor det er brukt futsalball. Stor pluss til arr. for det. Vi så mye mer spill idag og atomfotballen som vi har sett mye av de tidligere åra var borte.
Vi vil takke arr. Bryn med Joppe og co for en flott dag i brynhallen og nok engang ett godt gjennomført arrangement som var den 8`ende utgaven av Umbro Futsal Cup

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem senket dere i semien? Vestnes futsal virket rustne og ikke spesielt mannsterk, svak stall, mange middelmådige spillere..

Anonym sa...

hva mener du??

Anonym sa...

syns bare det var tynt. Ingen gode spillere, hvertfall fra mitt synspunkt.. uenig?

Anonym sa...

Så var det kun 3 Vestnes Futsal spillere som var med i sluttspillet også.

Vestnes Futsal sa...

På Vestneslaget var det kun 3 stk som spiller fast, vi hadde 1 på benken som ikke har spilt fotball på 3 år.

Ingen gode spillere er jo noe annet, alle 5 på banen spiller på høyere nivå enn alle gossen futsal spillerne.

Så her var det mannsmarkering, kondis og avslutningsferdighetene som avgjorde. Flott innstats fra begge lag, tross 1 innbytter.

Solskjær sa...

om man spiller på et lavere nivå i utefotball betyr jo ikje det at man er dåliere i innefotball da din dust!
se f.eks på forren hos players.....

Anonym sa...

Syns både kanishi og gravdehaug spilte en solid turnering. Og at de mistet keepern svekket ikke akkurat laget når de fikk inn Thomas andre.