onsdag 17. februar 2010

Nest siste runde i Futsalliga

Bildetekst:Thomas Mork debuterer i Gossen Futsal drakta på lørdag!

Lørdag er det klart for nest siste runde i Futsalliga 1.div. Vi skal spille 4 kamper fra kl 15.00 - 20.15 i Nidarø Arena D3.
Lørdagens kampprogram:
kl 15.00 Fenris Futsal - Gossen Futsal
kl 16.20 Gossen Futsal - Othilienborg Futsal
kl 17.40 Aequitas Futsal - Gossen Futsal
kl 19.40 Gossen Futsal - Stjørdals/Blink


Fenris Futsal blir dagens første kamp. Fenris hadde en meget god start på sesongen og var nok det laget som overrasket mest. Vi ledet 3-1 i forrigekamp,men dette snudde seg til 3-4 før Hildrestrand utlignet inne i effektiv spilletid. De er ett typisk kontringslag,og med en matcvinner type i mål,Kristin Nilsen har vist god klasse imål,reaksjonsterk og uredd! Fenris låg godt an til opprykk Play Off,men har de siste kampene tapt og har dermed minsket sjansen om Oslo-tur betraktelig.
Othilienborg Futsal slo oss i det første møte. Vi ledet 1-0 men Otta spilte taktisk og tok vare på sjansene,1-1 til pause ble til 1-3 5 min inn i 2.omg. Taktisk godt Otta lag vant kampen. De har mistet sin gode keeper Gjevik til Tr.heim Futsal,men ryktene seier at hans erstatter er minst like god. Othilienborg er nok ett av de lagene som er minst samspilte,men sitter enkeltmannsprestasjonene kan dette bli laget som kan frarøve de nest beste lagene poeng i kampen om 2.plassen.
Aequitas Futsal slo vi hele 7-0 i forrige møte. Kampen var jevn i starten,med målsjanser til begge lag,men vi fekk etterhvert skikkelig flyt og spilte en av våre beste kamper så langt i sesongen. Aequitas har likevel vist at de kan vinne viktige kamper. De slo bl.a Dora 4-1 og Bjørgan 7-2.
Stjørdals/Blink er nok det laget som ligger best an til å ta 2.plassen i ligaen. Forrige møte var en gysare av en kamp og innehold mye fin futsal. Vi ledet 0-1,men Stjørdalsblink gutta viste klasse og vant hele 5-2 mot ett resignert Gossen lag. De spiller aggresivt som kontringslag og har gode returløpere. Da kommer mann langt! Blir nok vår tøffeste kamp,selv om vi må vinne alle gjenstående kamper for å kunne ha mulighet til Play Off,bør nok også Stjørdal ta poeng i denne kampen,og de bør helst ha 3 poeng vist de taper mot Tiller i sin første kamp kl 15.50 (som kan bli veldig avgjørende i kampen om 2.plassen)
Kan også nevnest at Vidar Storvik (tidligere Elnesvågen) har signet Tiller Fotball i 3.div. Men det ser ikkje ut som han blir med i futsaltroppen til Tiller i helgen.
Vi går altså mot en meget spennende helg. Ett knalltøft kampprogram mot godt trente spillere som er godt igang med oppkjøringen til utendørserien.
Troppen er ikkje helt spikret enda,vi mangler svar fra 2-3 spillere. Vi kommer med den senere i uka.

Ingen kommentarer: