Godkjent runde i Nidarø Arena

Gossen Futsal fekk 2 forfall fra den rekordstore troppen,Jørgen og Sølve kunne ikkje bli med denne gangen. Dermed såg lørdagens tropp slik ut:

Kjell Inge Viddal,Sturle Starheim,Andreas Varhaugvik,Trond Andersen,Yngve Kruse,Daniel Pedersen,Asbjørn Strand,Bertil Kjørsvik,Rune Sundsøy og Lars Inge Jensen. Roy Helle og Asbjørn Skarshaug var med i støtteapparatet.

Bjørgan - Gossen Futsal 1-1 (1-0)

Årets første kamp i futsalliga. Bjørgan ga oss god kamp fra første spark. Stillingskrig med sjanser til begge lag.Vi presser laget høyt og jager og kaver litt for mye i denne kampen,etter 5 min mister vi ball unødvendig som bakerste mann,David Munkan kommer alene med Kjell Inge og måltyven fra fosenhalvøya gjør det meste riktig og Bjørgan opp i 1-0 som holder seg til pause.

I 2.omgang får vi flere sjanser,og etter 3 min er Bertil på rett sted og setter utlingningen kontant og fortjent imål til 1-1. Etter dette har vi stadig flere sjanser, ball som ruller på strek og flere avslutninger fra kort hold,men ballen ville ikkje imål. Bjørgan hadde også sine store sjanser,men en god og opplagt Kjell Inge hindret flere baklengs og kampen endte tilslutt 1-1.

Les mer om kamper på Bjørgans hjemmeside

Trondheim Futsal - Gossen Futsal 2-4 (1-1)

Vi var ikkje fornøyde med poengtap i dagens første kamp og var dermed heltente på å rette opp inntrykket,og slå de eplekjekke guttene fra bartebyen.
Vi bestemmer oss for å legge ettt lavt press og ligge kompakt.
Kampen starter med Trondheim som det førende laget,vi ligger bak og forsvarer oss,men er dødelige effektive på kontringer. Etter 4 min kommer Yngve seg ned på dødlinja på en kontring og legger inn til en helt umarkert Bertil som finter skudd fra kloss hold og i samme bevegelse kipper ballen elegant opp i krysset bak en liggende keeper. Flott angrep og mål!
Trondheim Futsal jager med ett veldig høyt tempo foran vårt mål,og har flere skuddmuligheter som vi forhindrer med godt keeper og forvarsspill. Sekunder igjen av 1.omg får de innspark og får skutt fra kloss hold. Ballen imål til 1-1 ett sekund før pause.
I 2.omgang fortsetter det høye tempoet,men nå kjører vi på med flere angrep og offrer mer fremover på banen. 3 min ut i omgangen blir Rune felt innenfor straffefeltet,dommeren blåser straffe og nytt akkumulert frispark til oss. Trond Andersen setter ballen sikkert imål ned i hjørnet til 2-1!!
Trondheim presser oss bakpå igjen og utligner nok engang,denne gangen Vikestad som får skutt fra skrått hold helt ned i hjørnet.
Stillingskrig med sjanser begge veger,og Rune får ting til å se enkelt ut når han setter 3-2 fra kloss hold 4 min før slutt!
Ett vanvittig press mot vårt mål vi kjemper som løver og Kjell Inge gjør flere fantomredninger. Utvilsomt kampens store spiller! 1 min og 30 sek igjen av effektiv spilletid blir Andreas slått igjennom,og alene med keeper setter han ballen sikkert inn til 4-2 og nærmest punkterer kampen til vill jubel fra Roy Helle!
En bunnsolid og taktisk triumf fra oss og Trondheim Futsal er nok skuffet over at det var "Guffen Futsal" som skulle frarøve dem de første poengene i futsalliga.

Gossen Futsal - Ntnui Futsal 1-0 (0-0)

Etter en sterk kamp kommer som regel en svakere. Denne gang intet unntak. Ntnui stilte ett godt lag,men ikkje bedre en at vi burde høvle over studentene fra NTNUI. Store sjanser til tross holder de 0-0 til pause,og 3 min ut i 2.omg setter Rune den viktige 1-0 skoringa som er nok til at vi tar 3 poeng i denne kampen.

Kjell Inge Viddal hadde nok engang en kjempedag mellom stengene! Synd ikkje Esten O. Sæther og landslagsledelsen har fått øynene opp for dette unikumet!
Nykommlingene viser seg å bli verdifull idag. Tidligere landslagspiller og utenlandsproff Trond Andersen viste bunnsolide stopperengenskaper og er med på å starte flere viktige kontringer. Asbjørn Strand har fart og er flink å utfordre. Rune skorer flere viktige mål og skaffer viktig straffespark mot Trondheim. Bertil skorer 2 mål idag,blir bare bedre og bedre for hver kamp og virker som vi nå begynner å få mer inn samspillet.
Vi gleder oss til fortsettelsen!

Vi er fornøyde med dagens poengfangst,dette fører oss nå opp i 17 poeng og 7 kamper igjen å spille. Fenris slo Othilienborg 4-2,men Fenris tapte mot Aequitas 3-4 senere. Kampen om 2.plass ser nå ut til å stå mellom Dora,Stjørdals/Blink,Tiller,Fenris og Gossen