fredag 4. september 2009

9 lag på plass til 1 div Midt


Bildetekst;
TRONDHEIM SPEKTRUM blir arena for 1.div futsal..den har 6 haller med i alt 15 ulike treningsbaner som kan benyttes samtidig.
I fjor var det 5 lag i 1.div Midt-Norge. Iår skal denne gruppen økes til 10 lag. De av 1.div laga som ikkje lengre var intrissert å spille på dette nivået kunne få spille 2.div.

Nå har Trøndelag Fotballkrets hørt med samtlige lag som var med ifjor,og kun 3 lag har takket ja til 1.div. Disse er Gossen Futsal,Bjørgan og NTNUI.

I tillegg har kretsen plukket ut lag de vet er gode med bakgrunn av tidligere turneringer,som er :
4.Tiller
5.Fontvella (under forutsetning av innlemmelse i NIF)
6.Othilienborg
7.Gralaksan (annet navn)(under forutsetning av innlemmelse i NIF)
8.Vanvik
9.Fenris Futsal (søknad om innlemmelse i NIF er under behandling)

Med 9 lag er det fremdeles plass til ett lag i den regionale futsalserien. Når dørene åpnes til påmelding for Futsal 2.divisjon, vil det etter ønske/kvalitetsvurdering bli forespurt lag om å ta den siste ledige plassen.

Fontvella er ett lag noen av oss kjenner igjen ifra CCC i Trondheim for noen år tilbake,og er nok ett lag å se opp for! Så det ser ut som det blir en jevnere og mer spennende sesong - det er bra for alle.
Det tas sikte på å få gjennomført serien over 4-5 spillehelger. Der er allerede reservert en spilleflate i Trondheim Spektrum helgene 28.-29 november, 9.-10 januar og 20.-21. februar. Øvrige kamper/spillehelger blir satt opp i Trondheim, Stjørdal og/eller Orkanger.

So da er det bare å sette av helga til futsal folkens!! :)

Ingen kommentarer: