torsdag 2. april 2009

Handle på nettet og støtt Gossen Futsal


Ved gjennomførte kjøp av varer og tjenester fra mange kjente norske leverandører, genereres det en provisjon som kjøper fritt kan gi til hvilken som helst frivillig eller veldedig organisasjon i Norge, inklusive idrettslag. Eneste man trenger å gjøre er å finne den leverandøren eller det tilbudet man vil benytte seg av på GiGave.no, klikke på annonsen og gjennomføre handelen på vanlig måte på leverandørens hjemmeside. Produktene blir ikke dyrere av dette.

Helt vanlig handel på internett med andre ord, bare med et par ekstra klikk, enkelt og greit. Tjenesten kan sammenlignes med det Norsk Tipping nå kjører i gang med ”grasrotandelen”. Men i vårt tilfelle er det flere hundre leverandører en kan velge mellom, og nye blir lagt til hele tiden. Flybilletter, hotellovernattinger, leiebil, klær, sportsutstyr, helseprodukter, telefoni, bredbånd, blader/magasiner, musikk, film, gratisvarer, mobilabonnement, elektronikk, datautstyr pluss mye mye mer.

Gå inn på http://www.gigave.no/provisjon.html handle det du måtte ønske,og Gossen Futsal får f.eks 1% provisjon av beløpet du handler på MPX.NO

Ingen kommentarer: