søndag 1. mars 2009

Gossen Futsal historiske seriemestere!!

Gossen Futsal vart i helgen seriemestere i region midt etter at de vant alle sine kamper i Stjørdal.
Gossen Futsal trengte maks å vinne 1 kamp,og allerede i første kampen møtte vi lag nr 2 Bjørgan som kunne frarøve oss dette,og Bjørgan stilte mannsterke.
Gossen Futsal - Bjørgan 5-3 (2-3)
Gossen Futsal trengte bare å vinne denne kampen for å bli seriemester,men det skulle bli tøffere en ventet. Bjørgan ga ikkje ved dørene,de jobbet tøft og aggresivt. Men det er likevel Gossen som gjør 1-0 ved Sølve etter 5 min,2-0 kommer like etter fra Daniel. Så får Bjørgan endelig vann på mølla og får 2 raske mål,og minutter før pause dundrer David Munkan,på frispark fra 7 meter,Bjørgan i ledelse 2-3 som holder seg til pause.
2.omg er ca 3 min gammel når Sølve utligner og Daniel like etter gir Gossen ledelsen. Sølve trygger ledelsen minutter før slutt og Gossen Futsal vinner sitt første seriemesterskap.

Trøndelag Fotballkrets v/Tommy Bang Larssen stod for premieutdeling etter kampen,og Gossen fekk sine fortjente diplomer før kaptein Sturle løfter pokalen til ellevil jubel fra fans og fremmøtte. En herlig elektrisk atmosfære i hallen gjorde dette til ett uforglemmelig øyeblikk for alle spillerne!

Gossen Futsal - Somalia 20-1 (7-1)
Etter litt slurv får faktisk Somalia gjøre 3-1,men det hindret ikkje oss i å kose oss til en suveren 20-1 seier. En god 2.omg,hvor spesielt de siste 2 effektive minuttene er forrykende med 5 mål. En meget fin avslutning på kampen. Kristoffer gjør sitt første mål i futsaldrakta på straffe. Jan Erik gjør også sine første mål i denne kampen med 2 mål. Sølve 9 mål,Sturle 4,Daniel 3 og Kjetil 1.

Gossen Futsal - NTNUI Futsal 6-0 (3-0)
NTNUI ringte oss i morgentime og sa de hadde problemer med å stille lag. Men etter noen timer greide de allikevel å stille med 5 mann,sporty gjort.
Ntnui legger seg taktisk bakpå og det er vanskelig for Gossen å bryte igjennom. Kampen er stort sett enveiskjørt,Ntnui har knapt ett skudd på mål. Men allikevel en god erfaring å få med seg av oss i svart,vi lærte nok endel av denne kampen. Målskorere var Sølve 3 ,Sturle 1,Jan Erik 1 og Daniel 1.

Oppsummering:

Jan Erik gjør sitt første mål i Gossen Futsal drakta,en eminent futsalspiller som har sansen for klikk klakk spill. Gled på en naturlig måte inn i gjengen og vi håper han trivdes i det gode selskap.
Kristoffer viser at han fortsatt behersker keeperrollen,fyller rollen etter Kjell Inge på en imponerende måte. Gjør mange fantastisk redninger idag som kommer til å bli avgjørende i Play Off.
Sølve skoret hele 15 mål idag og fylte savnet av Jørgen meget bra.

Gossen Futsal har gått gjennom serien uten å avgi poeng. 36 av 36 mulige poeng og fantastiske 150-16 i målprotokollen. En bunnsolid prestasjon og det suverene mestskorende laget i 1.div. Kappa Futsal vant også alle sine kamper i region Øst avd 1,men med dårligere målforskjell en GFK.