torsdag 20. desember 2007

Coca Cola Cup i Ålesund




15 des. Var Øyamafian på tur til Ålesund. Turen var lagt opp til at vi skulle være med på coca cola cupen i Sunnmørshallen og senere på kvelden ut på byen i Ålesund.
De som var med på turen var Sturle ,Lars Inge,Ole Albert,Roy,Sølve og Målfrid. Ole Nortun og Jenny møtte direkte opp i hallen,og Kristoffer og Lars Johan ,som begge kom fra Volda møtte en hal time før 1.kamp.
I pulja møtte vi ViVinne, Whalecocks ,Kops! og Tresfjord Almighty. Kampene varte i 14 min. Det er 35 lag med,fordelt på 8 puljer.



Den første kampen mot ViVinne, som blant andre hadde Thomas Pedersen og Peter Orry Larsen og flere andre talentfulle AaFK og SIF spillere,gjekk vi tidlig opp i ledelsen med en fin skoring av Lars inge.Han dribler lekende lett av nevnte Orry Larsen og setter ballen kontant i nettaket,over en forfjamset keeper. Etter dette slapper vi noe av,bytter litt på laget innimellom,og seieren føles sikret. Det er først da Roy kommer inn ting begynner å skje bakover. Først prøver han på en tunnel,men mislykkes,og de skorer,så 3 min senere prøver han nok engang en tunnel PÅ SAMME MANN! Som selfølgelig gjør d samme,setter ballen kontant i mål,utagbart forbi herr Nilsen. Meget urutinert av en ellers så go Roy Helle. Kampen ender med tap 2-1,noe som der og da var veldig skuffende,da vi både kunna utligna og vunnet kampen i slutminuttene.

Bare ett kvarter senere var det ny kamp. Da mot Tresfjord Almighty. Vi viste ikke mye om laget,men de hadde tapt sin første kamp mot viVinne 7-2. Allerede på oppvarminga såg vi at dette kom til å bli lett,så vi starter med Ole,Roy,Ole Albert og Lars Inge. Lars Inge,Sølveog Ole skorer 2 mål hver, mens 4 av vi andre skorer 1 mål hver.Til og med Kriss skorer på å kaste ballen i mål. Kvikt oppfattet! Kan nevnes at Ole hadde ett fint forspill til sin skoring. Vi leker oss,med tunneler og lekre dragninger. Vi vinner lett 10-1.
Neste kamp er mot Whalecocks som også virker som ett svakt lag. Men her får vi oss en midt i trynet. De leder 1-0,2-1 og 3-2. Det som kjennetegner denne kampen er svakt forsvarspill,bommer på 5 100 % sjanser og at vi skorer med en gang vi har fått ett imot. Kampen ender tilslutt 3-3. En kamp vi normalt skulle ha vunnet med 5-6 mål.
Den siste kampen i gruppa blir kampen om 2.plassen. Laget vi møter er Kops!. De slo Whalecocks 5-2,så vi MÅ vinne denne kampen,med uavgjort er vi ute. Det er i denne kampen Lars Inge virkelig viser fram skuddfoten,fra spiss vinkel dundrer han inn ballen i motsatt hjørne,en fantastisk skåring! 2-0 kommer 5 minutter før slutt da Sturle fra egen banehalvdel bryter ett oppspill,går mellom 2 mann og setter ballen i hjørnet. Vi gjør noen bytter,inn kommer bl.a Ole Wonderboy Nortun som med sin styrke og noe utradisjonelle finter greier å ro seieren i land.
Vi er videre og har nådd målet i turneringa,å gå vidare til sluttspillet. En fernøyd gjeng ser starten på noe stort når vi ser på neste motstander og vi er 1.kampen som spillest i sluttspillet

I 1\8 dels finalen møter vi nr 1 i pulje 1, We are United,som er turneringsfavorittene. Tor Hogne Aarøy, Andreas Lie, Jonas Larsen, Markus Liavaag og Vegard Holand utgjorde dem mest kjente spillerne. Ett meget godt lag. Vi starter noe falmende og De tar som de fleste forventet ledelsen 0-1,men vi svarer raskt og utligner etter et fint mønster angrep og påfølgende fint volleyskudd av Sølve,utagbart ned til venstre for Ålesund FK meget gode siste skanse. 2-1 kommer etter fint klikk klakk spill av brødrene brothers,der Sturle tilslutt setter ballen fra 10 meter,rundt keeper. Vi leder og gleden er stor. Lars inge får æren av å sette punktum,da han med fart og vilje runder en mann og setter ballen hardt i lengste hjørnet fra spiss vinkel. Etter dette legger vi oss litt bakpå og får trent litt på røtstilen,til stor ergrelse for de mer kjente AAFK spillerne. Vi høstet stor applaus i fra tribunen etter glittrende klikk klakk spill og fine mål i verdensklasse. Trampeklapp i det vi entrer tribunen. Definitivt vår beste kamp i turneringen. AAFK spillerene sto igjen som store tapere og ville ikkje engang takke for kampen.

Tørk Av d d Gliset var navnet på neste motstander. Dette skulle bli vår enkleste kamp i sluttspillet. Kvartfinalen ender tilslutt med 3-0 til oss,vi kunne vunnet mer,men byttet mye på laget,og alle fekk prøve seg. Sølve og Sturle skårer de 2 første og Lars Inge det siste da han alene med keeper, bommer på ballen,keeper går på "skuddfinta" og han kan enkelt sette ballen i mål :)
I semifinalen møter vi Team CGC som bestod av spillere fra Godøy og Valderøy. En kamp vi fra første spark på ballen har full kontroll på. Sølve bryter en pasning fra keeper,og setter ballen i tomt mål. Selv om vi vinner bare 1-0,er seieren aldri truet.

Finalen startet kl 18.45,og på andre banehalvdel står ett meget godt lag i fra Brattvågen, Fjolls.
Kampen starter verst tenkelig,etter 10 sekunder leder de 1-0,og 5 min senere 3-0. Meget dårlig forsvarskamp fra vår side. Men vi gir oss ikke uten en god kamp,og når Sølve setter inn reduseringa 3-1,øyner vi ett lite håp,men når vi presser,kontrer de inn 4-1. Så skorer Sturle i en fin periode der vi har mange sjanser, Fjolls kontrer inn 5-2 og Sølve putter på til 5-3. Gode tekniske spillere leker seg på krøllgresset,en meget underholdene kamp. 3 min igjen av kampen hadde vi ca 3-4 90% sjanser. Hadde vi satt disse hadde vi vunnet kampen,men i stedet kontrer de inn til 6-3,som blir sluttresultatet. Ett litt skeivt bilde av kampen er det,men vi er tross alt fernøyd med finalespill!
Ole som sleit mye benk denne turneringa bestemte seg tildlig for å få med seg mest mulig av finalen,og mener selv han er en bedre fotballspiller en O.A.Dale. (dette kom faktisk fram etter ei halv flaske vikingfjord senere på kvelden) Ole som ikke har spilt fotball siden han var 16 år gjør en god finlale og får med seg de siste 6 min,faktisk vår beste periode av kampen.

Premien for 2.plass ble ett årskort til nesten alle mann i Atlanterhavsparken.
Så bars det til byen,inn på Rica Parken hotell og åpne seg en kald pils. Forspelet ble kjørt i penthouse leiligheta til Ole midt i sentrum. Her vart det mye bausking og drekking,og ute på byen senere på natta traff vi på mange av deltagerne av CCC som kunne fortelle oss at vi var det beste laget de hadde sett og spanderte mer en gjerne en øl eller 2 på oss.
Ei fin helg vart det og vi ser frem til neste cup med Øyamafian,som bli 5 jan. i frenahallen.
Rushden Open kan glede seg til vi entrer parketten :)

Ingen kommentarer: