mandag 30. januar 2012

Utslått fra topp 7 på målforskjell

Det ble utrolig jevnt i kampen om topp 7,der Orkanger tok det lengste strået. Hadde de tapte med 1 mål til i sin siste kamp mot Freidig (5-0) hadde Vega fått plassen istedet.
Ett skudd som traff innsiden av stanga og ut,1 min før slutt mot Tiller,ville mest sannsynlig ved skoring sendt Gossen Futsal opp på topp 7 og sikret plass i neste års 1.div.

David Monkan entret troppen idag,dermed var vi oppe i 2 innbyttere.
Kjell Inge,Sturle,Eirik,Karl Arne,Sølve,Odde og David.

Gossen Futsal - Vega2 0-0
Dette var en såkalt 6 poenger kamp for oss,veldig viktig at Vega ikke vant og selvsagt trengte også vi poengene.
Vega hadde 10-11 mann i troppen og kjørte delvis høyt tempo. I kjent Vega-stil lå de lavt og eksploderer når de har sjansen,de låg i typisk 1-2-1 formasjon. Vi har fulgt litt med Vega tidligere og vist hvordan vi måtte ligge,og kjente godt til corner og innsparksvarianten med skudd på bakerste stolpe.
Vi var veldig gode defansivt i denne kampen,den beste på lenge. Kanskje ble det for defansivt,men vi hadde allikevel store sjanser som kunne avgjort kampen til fordel for oss.
Det ble uavgjort,som det ble da vi møtte Vega i 2008.

Gossen Futsal - Freidig 1-5 (0-3)
Freidig hadde tapt noe uventet 4-2 mot Tiller dagen før. Men Nardo hadde treningskamp samme dag,derfor stilte de redusert.
I dag hadde Freidig hele stallen tilgjengelig og kjørte høyt press mot oss. Freidigs styrke er tempo offansivt,det går fort og de er gode en mot en. Men de kan til tider være svak defansivt.
Freidig fekk en ganske tidlig skoring,ett skudd fra kanten går utrolig nok en ved bakerste stolpe. Freidigs høye press gjør det vanskelig å etablere ett spill,så det blir mye langt opp på Monkan. Vi har våre sjanser ,men Freidig er effektive og skorer når sjansen byr seg.
Selv om vi kom mer med i kampen etterhvert stod det 0-3 til pause.
Vi legger ett høyere press på Freidig og det lønte seg,vi fekk etablert ett bedre spill og sjansen kom. Men Freidig kontrer og setter sjansen.
Gossen eneste mål i kampen stod Karl Arne for da han på mesterlig vis vender rundt enn mann og klinker futsalballen opp i nettaket.
Odde hadde en stor sjanse like etter da han får inn ett godt skudd,men som ble reddet.
2 min før slutt blir Sturle grisetaklet med 2 strake bein,han blir hivd rundt og lander med hodet først i gulvet. Resultat ble hoderystels og kutt i panna.
Freidig gjør 1-5 mot tampen av kampen.

Vega gjekk på ett tap mot Orkanger,og vi viste at med seier mot Tiller i vår siste kamp kunne det gi oss plass i topp 7,så lenge Freidig slo Orkanger i siste kamp,noe vi var nokså sikre på ville skje,og som jo skjedde.

Gossen Futsal - Tiller2 1-1 (0-1)
Vi var slitne og Tiller fekk inn en skoring fra kanten tidlig, og det satte litt preg på resten av omgangen.
I 2.omg legger vi David ned og brødrene på topp. Vi gjekk ut i høyt press for vi måtte nå ha 2 mål. Det lønte seg,David vinner en ball og slår opp på Sturle som drar av en mann,drar seg ut på kanten og slår inn 45 til Sølve som setter ballen opp og forbi keeper til 1-1. Ett godt angrep,og vi hadde nå mye bedre grep om kampen.
Tiller fortsatte med å kjøre tempo og det ble mye tunge løp for oss. Vi hadde tildels store sjanser mot slutten og den største fekk Karl Arne,han vendte av en mann med en god vending,alene med keeper,men i traang pososjon kurler han skuddet irundt keeper,ballen treffer innsiden av stangen,men stang ut når det gjalst som mest.

Vi var utrolig nærme å klare det som var målsettingen for helga,men dessverre,vi hadde forliten stall til å mestre 5 kamper. Vi la likevel ned en enorm arbeidinnsats og takker Karl Arne,Eirik og Odde for at de stilte opp på kort varsel for Gossen Futsal.

Ingen kommentarer: