fredag 13. januar 2012

Tøff ligarunde venter

Mannefall til lørdagens runde i Nidarøhallen. Gossen Futsal stiller med kun 7 mann i troppen. Vi burde hatt hvertfall 2 mann til så vi kunna hatt dobbel dekning på alle plassene. Denne runden ble også på forhånd spådd som en nøkkelrunde der vi måtte stille toppet. 4 toppkamper venter oss og de kommer tett som hagel. Det blir tøft med kun 2 innbyttere..
Spillerstallen:
Kjell Inge Viddal
Sturle Starheim,Yngve Kruse og Daniel Pedersen.
Sølve Starheim,Rune Sundsøy og David Monkan.

kl 12.00 Pumas - Gossen Futsal

Alltid fartsfylt og jevne kamper mot Pumas. I forrige sesong spilte vi 1-1 og 2-2.
De har ikke fått det helt til å klaffe iår,og senest i forrige uke røk de ut fra gruppespillet i IFS. I ligaen har de 9 poeng,likt med Gossen,men med 2 flere kamper spilt. De har riktig nok møtt på god motstand,i tillegg vært uheldige i flere av kampene,så med kniven på strupen er jeg sikker på at Pumas kommer sterkt tilbake. Men de må gjøre det nå og vil nok også denne kampen kjøre knallhardt ut på jakten etter 3 poeng.

kl 14.15 Gossen Futsal - Tempe

Tempe er ett lag vi vet lite om,vi har aldri sett de live,de har tatt 6 poeng på 5 kamper,men har spilt jevnt med bl.a serieleder Trondheim der det ble tap 5-4. Ett lag vi tippet på 3.plass og som vi tror har mer inne en de har vist. De skal vist nok være ekstremt samspilte,ha noen gode individualister på laget og kanskje ligaens beste keeper. Vil det endelig løsne for Tempe i denne runden?

kl 15.45 Orkanger - Gossen Futsal

Ett lag vi enda har til gode å se,men vi kjenner Per Ove Stokkan som spilte på forrige sesongs Fenris-lag. Det er en mann å se opp for hos Orkanger. Er en typisk hengende spiss som er god til å vende bort og prikk skyte futsalkula dit han sikter.
Orkanger vil nok absolutt kjempe om en topp 7 plassering og spilte senest en jevn kamp mot serieleder Trondheim.

kl 17.15 Gossen Futsal - Trondheim

Etter at Trondheim tapte sin første kamp har laget virket bunnsolid og uovervinnelig. Står nå med 30p etter 11 kamper,som betyr at de har vunnet sine 10 siste kamper. De har allikevell en tendens til å vinne jevne kamper med 1 mål,som nok betyr at laget har mye inne og trår til for fullt når de må. En mann å se opp for en Robert Vikestad som styrer laget fra sin posisjon bak på banen,og med påfyll med Ranheimspillere som Kristoffer Løkkeberg (tilbake fra Sheffield United) og RBK-spiller Gjermund Aasen er dette kanskje Trøndelags beste futsallag.
Dette blir nok dagens tøffeste kamp med 3 kamper fra før i beina.

Vi gleder oss uansett til kampene og går alltid for 3 poeng,selv om dette ligger an til å bli tidenes tøffaste dag i ligaen!

Ingen kommentarer: