søndag 16. november 2008

Årets UFC en suksess for Øyamafian



Uten altfor store forventninger reiste en kameratgjeng fra Gossen til Hustad og Brynhallen på lørdag. 3 debutanter på ett Mafialag som er kjent for sin samspilte spillerstil. Målvakter Kjell Inge Viddal og Kristoffer Nilsen . Bakspillere Sturle Starheim,Jaime Galdames og Stig Arild Gjerde. Fremspillere Sølve Starheim,Lars Inge Jensen og Odd Kr. Myrvang. Vi viste at gruppe 7 var en tøff pulje,den tøffeste av de ialt 8 puljene. Vi viste at vi kunne få en stor nedtur,kanskje vi engang ikkje ville gå videre fra gruppespillet,og veien i ett evt sluttspill ville heller ikkje bli enkel. Gruppe 3, som vi skulle møte i sluttspillet hadde bare 1 godt lag,de oransje Rushden & Diamonds,fjorårets vinnere av UFC. Skulle vi ha håp om å nå langt ville 1.plass i vår pulje være en veldig stor fordel da vi ville møte ett langt svakere lag i Jorunns Engler som kom på 2.plass i gruppe 3. Iløpet av 63 kamper a 12 min skal kun 1 lag stå igjen som vinner av årets UFC.


Gruppe 7 startet med Budweiser - Hull City 5-0.


FC Basel er ett lag bestående av averøyinger. Meget godt organisert, hardarbeidende,og en veldig god keeper i Lars Øksenvåg. Med spillere som Kim Henden, Daniel Pedersen,Vegard Ohrvik, Håvard Vatten, Tom-K Helseth og Daniel Kjellnes ville dette bli en tøff kamp.


Øyamafian starter med Kjell Inge imål,Sturle og Jaime som bakspillere og Sølve og Lars inge på topp. Stig Arild roterer bak,mens Odd Kr er fremspiller. Mafian har spillet og kampen i sin hånd,presser Basel bakpå, de har aggresive fremspillere som jager ball. Sølve får sjansen å sette dagens første for Mafian,men like over mål fra 10 m. Men det er Sturle som åpner skoringskontoen da han tråkler seg igjennom og setter ballen tilside for keeper til 1-0. Gossen er nærmere 2-0 enn Basel er utligning. 1 min før full tid får Basel ett innspark inne på vår banehalvdel. En umarkert Baselspiller får stå foran mål og vinkle innsparket imål til 1-1. Ett bittert resultat for vår del,da vi følte vi hadde full kontroll på kampen.


I vår neste kamp måtte vi prøve å slå Hull City med mer en 5 mål,og helst så mye som mulig. Vi starter med de samme 4 utespillerne,men denne gangen er det Kristoffer sin tur imål.


Vi ser med engang at dette blir enkelt,men målene uteblir de første 5 min av kampen. Ungguttene i Hull City kjemper godt. Men da Odd Kr. gjør 1-0 kommer også den velkjente ketcupeffekten. Lars inge skorer 3,Sølve og Odd Kr 2,Jaime,Sturle og Stig Arild 1 i denne kampen. Jamie`s skoring til 7-0 var kanskje en av dagens perler da han skyter ballen i krysset,over keeper fra 20 m. Resultatet blir tilsutt da 10-0,noe som vart dagens største seier ilag med Eksos som slo Yit 11-1.


FC Basel - Budweiser 1-1. 3 jevne lag i gruppe 7.


I neste kamp er det Kjell Inge som vokter buret. Busweiser ,ett lag bestående av spillere fra fiskerbygda Bud. Allan Stranden imål og med spillere som Bertil Kjørsvik,kristian vågen,andre fiskaa og ole martin frisnes. Med seg har de også Stian Monsen.


Direkte fra avspark dunker Lars "storslegga" Inge Jensen ballen like godt direkte i mål til 1-0,via Stian Monsen. Men etter slurv i forsvaret vårt,vet Budweiser å ta vare på sjansene,og gjør 1-1 alene med keeper. Men Mafian reiser seg mesterlig,Sturle gjør 2-1 da han tar tunnel på bakerste mr.Fiskaa og alene med keeper setter ballen imål. En fortjent ledelse til Mafian. Like etter kaster Kjell Inge ballen over en utrusende Allan Stranden og imål,men målet blir annulert da ballen hadde vært over vår dødlinje først. 2-1 blir sluttres. Gruppeseieren er dermed iboks.


Hull City - FC Basel 0-1. Dermed går Basel videre som nr 2 i vår pulje og møte Rushden i 1\8 dels finalen. Her gjør Rushden oppskriftsmessig 1-0 etter ett par min ,men FC Basel gir kamp til døra og utligner til 1-1. Dermed er det duket før straffekonk,føring mot keeper i fra midtbanen. FC Basel vinner 3\2 og går videre. Fjorårets vinner og storfavoritt Rushden er utslått.


1\8 dels finalen : Jorunns Engler er ett lag bestående av endel juniorspillere fra Bryn. Ett lag vi viste vi ville slå,så her måtte vi spare krefter til senere. Englne legger seg godt bakpå og holder 0-0 i 5 minutter,da setter vi inn nådestøtet. Sturle setter 2 mål,Odd Kr og Sølve setter hvert sitt mål og vi vinner lett 4-0.


I kvartfinalen er det nok engang duket for Øyamafian - FC Basel. Her starter Kjell Inge imål,men allerede etter 10 sek tråkker Kjell over i en duell. For første gang i historien har vi en reservekeeper på benken,det kom godt med idag. Kjell og Kris bytter plass og kampen kan igjen begynne. Mafian går opp i 1-o ved Sturle etter flott spill, Basel gjør 1-1. En kamp vi har taket på,men lykkest ikkje i avgjørende situasjoner.. det ebber så ut til starffekonk. Jaime får seg en kraftig smell i ryggen og blir sterkt preget av det.


3 spillere fra hvert lag gjør seg klar,Mafian vinner på Sten,saks,papir. Vi begynner. Sølve setter vår første,kontant i nedre hjørnet,til høgre for den meget gode keeper Lars Øksenvåg. Basel skorer. Sturle er nr 2 for Mafian,keeper redder mesterlig. Basel har sjansen til å gå i ledelsen,men tar ikkje vare på sjansen,og druser ballen i tverrliggeren og over mål. Stig Arild tar vår tredje og siste,og setter ballen i samme hjørne som Sølve. vi leder! På siste og avgjørende fra FC Basel redder Kriss mesterlig,da han hiver seg ned og blokkerer skuddet,Mafian er i semifinalen til ellevill jubel i fra Asbjørn og Håvard,våre 2 største supportere!!


I semifinalen møter vi The Players,der finner vi kjente spiller som Ketil Hoem, Peter Berg Hestad, Jannik Weum,Vidar Storvik,Kristian Talstad,Cato Valøy,Aleksander Lobos og Kai Sildnes. Ett meget godt lag. Jaime starter ute pga vond rygg,Kjell Inge har tapet ankelen og starter imål. Kampen er såvidt igang da Lars Inge setter inn 1-0 ca ett min etter avspark. Fra 15 m dundrer han nok en gang ballen i nota bak en forfjamset Hoem i mål. OG hvilket skudd!! en av dagens perler i Brynhallen. En skikkelig høydare, Mafian er i ledelsen,skal vi greie det ingen trodde på forhånd,skulle vi nå en finale!?? Kampen bølger frem og tilbake,endel halvsjanser før The Players utligner til 1-1 ,5 min ut i kampen. De gjør så 2-1,fra død vinkel,Kjell Inge står ved stolperota,men ballen går i motsatt side og imål. En meget heldig Players skoring. De har snudd kampen på 2 sjanser. Mafian har 4 sjanser minutter før slutt,men lykkes ikkje denne gangen. Mafian ryker enda engang ut ifra UFC,som ifjor mot ett lag med røtstil.


Finalen blir iår mellom The Players og Eksos. Her vinner Players 2-0.


Eksos hadde en meget bra kamp da de slo en av forhåndsfavorittene,det unge laget Vestnes futsal hele 7-1. Meget imponerende. Yngve Kruse gjør en solid jobb og virker i knallform,en meget god offensiv bakspiller som gjør 9 mål i turneringen og blir kåret til turneringens beste spiller. Cosa Notres Stig Roar Søbstad ble turneringens toppscorer med 11 mål og fikk sin pokal for det.

Sturle og Lars Inge gjør 5 mål hver,Sølve 4 og Odde 3. Stig A og Jaime med 1 mål hver. Vi takker Stig Arild for at han ble med Øyamafian da vi slet med å finne verdige spillere for laget vårt. Stig gled inn i laget som en god kamerat og mafiamedlem.


Vi gratulerer The Players med gullet,og Joppe og crewet med en godt gjennomført Umbro Futsal Cup. Så håper vi at vi får se mer kompisfotball til neste år i Brynhallen. Dette er en av årets absolutte høydare i lokal inndoor football.

10 kommentarer:

Anonym sa...

hey.. d var i som scoret d første målet mot budwiser da i skaut fra avspark...kremt:)

Anonym sa...

og mot players so skaut i ikkje fra mitta men under kampen..faen for en hukommelse karer..hehe..

monsen sa...

sku til å kommentere det der i og.. hehe. masse rot fra kampen vår hvertfall ;-)

Anonym sa...

jensen scora fra midtn mot budwiser.via hr. monsen.som han sikkert har friskt i minnet ja :P
og jensen putta vårt mot players fra 15m i krysset

Al Capone sa...

innlegget er nå rettet ;)

Anonym sa...

Hehe. Røtstil ja.
Aner vi litt avenssjukå ute og går her??

Anonym sa...

er vel ingenting å være avansjuk på ett lag som spiller røtstil vel??forbilder er de hvertfall ikke

Anonym sa...

Hehe. Jaja, dere ble uansett slått av ett bedre lag. Enkelt og greit.
Men artig me dårlige unskyldninger da:)

Anonym sa...

haha,bedre lag? tilfeldigheter gjor at Players vant semin,men men
cup er cup

Anonym sa...

Definer tilfeldigheter?
Måten målene kom kan du bare spare deg for og dra fram som eksempel.