lørdag 19. april 2008

Tap i serieåpningen

Gossen tapte ikvel 5-0 mot Åndalsnes på en meget god kunstgressbane på Øran Stadion.

Gossen spilte 4-5-1 med Magnus imål,Trond-Sivert-Robert-Øyvind i forsvar,Tormod-Sturle-Jamie-Sølve-Odde på midtbanen og Freddy som en tapper enslig spiss. Innbyttere Aleksandre,Ivar og Frank.

Allerede etter 5 minutter skorer de til 1-0 og 2-0 i det 12 min. Systematisk for begge målene er vel at vi har problemer med å avklare ballen. 2-0 målet av en perle fra skrått hold i motsatt kryss. Dette resultatet holder seg til pause. Vår beste periode i kampen var vel de første 20 min av 1.omg,sett bort ifra de 2 målene,da vi har endel fine kombinasjoner og endel spill i laget..

2.omg bytter Magnus og Frank imål. En omg vi bare kan glemme. Lite stemmer for oss, vi greier ikkje å etablere spill, mye poling og og de skorer 3 ganske greie mål. Iløpet av kampen har vi 1 corner mot deres titalls og 1 sjanse som Jaime kanskje burde skoret på. Det var alt fra vår side. 3-0 kom midtveis og Simen Sætherbø satte definitivt punktum med to scoringer mot slutten av kampen. Åndalsnes kunne nok ha vunnet mer,så vi er igrunnen heldige som drar derifra med kun 5 baklengs. Mye bra jobbet,men også endel slurv som må lukes vekk. Kan nevnes at Aleksandre og Ivar fekk sin a-lags debutt idag,20 min ut i 2.omg.
En svale gjør ingen sommer,så med litt flere rutinerte spillere på laget vårt ser dette absolutt ikkje mørkt ut,tror nok mange lag får slite seg til poeng på Øran. 6 mann som er god nok for vår første ellver var idag ikkje med pga av jobb og skade. Med disse på plass tror jeg vi kan tukte de fleste lagene i årets 4.div,men vi kan ikkje regne med at alle de beste er på plass samtidig.

Åif spiller god fotball med stor innsats og med kvalitet og disiplin i alle ledd,Nærmere 140 tilskuere koste seg med ÅIF's gode spill i et perfekt spillevær på Øran Stadion.

Rb tipper oss på en 8.plass,og bylagene Mfk3 og Træff 2 på de to første plassene.http://www.rbnett.no/article/20080418/SPORT/255921158/1013