lørdag 29. desember 2007

tidlig exit for Gossen 1

Gossen 1 greide ikkje å gå vidare ifrå puljespillet,selv med kun 1 tap.
Mot AcMilan hadde vi trykket hele kampen,men får ett typisk mål imot,mulig på deres første og eneste målsjanse. På frispark nr 3 skorer Kåre Øyvind ifra ca 10 m, og det står 1-1. Dette blir også sluttresultatet. En kamp vi burde vunnet,vi var det eneste laget som avga poeng mot ett overraskandes svakt Milan lag som besto seg av bl.a Øyvind Gram,Jahn Ove Wiik og Steinar Guvåg som er ranket som noen av Norges beste futsal spillere. Manager var Christian Gauseth,som rakk bl.a å "slå" ned Asbjørn Strand da han jublet foran Milan benken etter å ha skoret.
Moldekameratene er ett lag bestående av en kompis gjeng i fra Molde,med bla. lossius og Stian Monsen som er ranket som den 100 beste futsal spillerer ifølge Hajduksplit.net
Ett lag vi hadde slått 9 av 10 ganger,men også her får vi ett dejavu,minner om Milan kampen,vi presser,dei skorer på corner. Vi har mange sjanser i denne kampen,men får ikkje hull på byllen,før vi etter fint spill foran mål får Sturle æren av å sette enkelt inn 1-1,som blir sluttresultatet. Det var vel i denne kampen vi skulle ha vunnet for å gått vidare i turneringa.
Mot ViStiller er det lekestue,vår beste kamp. Robin,Sølve skorer dei 2 første,så kaster Kjell Inge ballen i mål 2 ganger på 3-4 forsøk. En stor kamp av Kjell Inge som også hadde 2-3 kjemperedninger. Dermed vant vi hele 4-0.
I den siste kampen var vi med seier mot Elnesvågen 1,med bla. Jørgen på laget,sikret avansement. Jørgen skorer det 1.målet mot oss,og vi utligner like etterpå ved Kåre Øyvind. Men Vidar Storvik gjør 2-1 og Kåre putter sitt 3 for dagen til 2-2. Ett jevn oppgjør som ender 3-2 til EOIL1 etter at Kai Sildnes skorer etter ett langt utkast fra keeper Kjetil Hoem.
Dermed var vi avhengig av at EOIL1 slo Moldekam i siste kamp,Noe de lett hadde gjort med den rette innstillingen,men da de allerede var sikret kvartfinaleplass,lå de seg bakpå og Moldingene kunne trille ball,hele kampen,noe Simen ga uttrykk for da han sa "jaja,slik går no dagan" Det kunne virke som om det kun var Jørgen som var intrissert å vinne for vår skyld. Bra jobba Jørgen!, i slutten av kampen gjør moldekam 1-0 og er dermed vidare som nr 2. Vi er utslått.
Molde-kam går helt til finalen,med å vinne kun med 1 mål i hver kamp,kynisk fotball heter d vel. Vinnere blir noe overraskende ett ungt Bryn 2 lag som ved Roy Arild Svenøy avgjør finalen 1 min før full tid til 2-1 ,etter at Stian Monsen hadde utligna 2 min tidligere. Finalens beste spiller blir Endre Male,som skoret det første målet i finalen. Kai Sildnes blir toppskorer med sine 16 mål. Vi gratulerer!!
Så får vi håpe at den pensjonert dommeren ifra Molde har dømt sin siste turnering. Makan til dåli dømming. Hold deg på sidelinjen i det minste,og bli enig dere dommere imellom hva som er lov og ikke lov. Dette varierte fra kamp til kamp,tenker spesielt på om keeper får hive ballen over midtstreken etter at ballen har vært ute.

PULJE D FREDAG 4. JULEDAG KL. 1100-1400; Vi Stiller-Moldekam./1-1..MILAN-GOSSEN/1-1...EOI-VI STILLER/4-3...MOLDEKAM.-MILAN/4-2..EOI-GOSSEN/3-2...MILAN-VI STILLER/1-2...EOI-MILAN/5-3...MOLDEKAM-GOSSEN/1-1...GOSSEN-VI STILLER/4-0...MOLDEKAM-EOI/3-1

FINALE; Bryn-Moldekameratene..2-1..BRONSEFINALE; EOI2-EOI1..5-3...SEMIFINALAR; EOI 2-Moldekam..0-1...EOI 1-Bryn..1-1 og 1-3 på straffe...KVARTFINALAR; EOI 2- BRYN 1..3-0, EIDE-MOLDEKAM..1-2, MIL 3-BRYN 2..1-4, EOI 1- EOI JUNIOR..7-1

Ingen kommentarer: